Hur känns mossa?

Jag och min granne var ute och promenerade idag. Vi har en fantastisk slinga där jag bor som dessutom har utökats med ett utegym. Man möter alltid någon och gymmet verkar vara uppskattat av både yngre och äldre…. Jag har länge funderat över att jag bör röra på mig på ett eller annat sätt! Längre än så har jag inte kommit. Jag vet att det är skönt att komma ut och jag vill ha en god kondition men det är den där lilla tröskeln som jag ska ta mig över. Nu har jag då en granne som håller mig sällskap. Perfekt tycker jag! Eftersom jag aldrig egentligen tränat kontinuerligt så börjar vi med att promenera och Emma har lagt upp en lite utmaning som vi avslutar med. Det blir bra detta! Idag tog vi en liten extra runda och råkade få syn på tipsrundefrågor i skogen. Hur känns mossa? Svara på det utan att bedöma eller lägg till egna känslor och tyckande. Svara neutralt. Hur svarar du?

När klockan är två ser jag att min man messat mig och påminner om att sonen ska vara på golf klockan två. Hoppsan! Det har jag totalt glömt! Samtidigt kommer jag på att jag ska träffa min svägerska på fika klockan två… Det blev liiite rörigt i mitt huvud. Då ringer svägerskan och säger att hon måste köra iväg och handla så vi får senarelägga fikan. Jag sätter mig och andas en stund. Har precis gjort en lite smoothie av ananas och apelsin. Den blev inte så smarrig… Jag får nog tillsätta något mer till nästa gång. 🙂

 

 

Jag fick energi av smoothien iallafall så jag satte igång och rengjorde kaffekokaren med ättika! Så glänsande ren vet jag inte om jag sett den! (y) Därefter gick jag vidare mot badrummet. Herrejisses vad smutsigt det var därinne!! Det är skönt att rensa och städa när man har hög musik på. Dansar lite, sjunger lite och städar lite. Imorgon börjar ny vecka med nya möjligheter!!

 

Pussinuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *