Hur gör du för att bli glad snabbt?

Man kan läsa mig som en öppen bok! Känslorna sitter utanpå och går inte att dölja…. Idag var jag lite nere. Ingen anledning direkt. Känslorna går upp och ner och jag försöker följa dem utan att värdera dem som bra eller dåligt. De får bara finnas. Jag funderade över hur jag brukar göra för att göra mig glad igen och kom på 11 saker som vanligt ;-)!! Här kommer min lista. Hur gör du? Jag vill så gärna veta <3

 • Dansa till en bra låt.
 • Gå ut i naturen.
 • Skriv ner vad du är tacksam för.
 • Ta några djupa andetag.
 • Visualisera dina önskningar när de har slagit in.
 • Krama någon.
 • Gör grimaser i spegeln.
 • Sjung på en skön sång.
 • Prata med en vän.
 • Duscha.
 • Blås bubblor.
 • Om inget av ovanstående hjälper så ska du nog gå och lägga dig 😉

Jag tog några djupa andetag, kramade om mannen min och gick ut i trädgården för att rensa ogräs. Nu känns det mycket bättre! <3

 

När du känner dig ledsen och nere

kom då ihåg att du har

biljoner celler i kroppen

och alla bryr sig om dig. 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *