Det här med spontanitet…

Ibland gillar jag att vara spontan och följa flödet. Ibland behöver jag veta i förhand för att mentalt ställa in mig. Jag är medveten om det idag och prioriterar att lyssna inåt. Jag har en son som är som mig på många sätt. Jag är medveten om det och jag respekterar honom. När han var mindre så mutade jag och övertalade jag honom över hans vilja. Jag gör inte det längre och det blev aldrig bra när jag gjorde det. När jag vet bättre gör jag bättre. Han är en underbar kille på alla sätt och vis och jag älskar honom för den han är. Jag är så glad över att han står för den han är och inte viker sig!

Imorse (hmm klockan var kvart över tio) när jag slog upp mina ögon så var mannen min där… Han hade kört till jobbet sju som vanligt men eftersom det var lite att göra just idag så kom han hem igen och tog ledigt. Vad kul tänkte jag! Då kan vi ta en tur till Helsingör! Ringde upp mina föräldrar som gärna hängde på. Tyvärr så hade mina syskon inte möjlighet av olika orsaker 🙁

Det möttes inte väl av min son. Han ville inte med! Jag läste hans kroppsspråk att det gick inte att ändra på. Ok sa jag. Du får vara hemma. Helsingör är inte långt borta så vi kan ta en tur dit en annan dag. Tänk vad skönt som sextonåring att få hela huset för sig själv!

Vi fick en solig och skön dag! Det var mycket folk i rörelse och det är skoj bara att kolla på folk… God mat fick vi på en restaurang som ligger i en liten innergård där vi tidigare har ätit. Jag valde mellan vegetarian fettuccine eller en tomatsallad. Jag valde det första. Ångrar mig lite eftersom det var vegetariskt och inte vegan men gott var det! Min mage hade säkert gillat salladen bättre!!

Kram från oss till dig! <3

 

Pussinuss

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *