Salty and cheesy cauliflower!!

Här kommer ett supersmarrigt recept på ett nyttigt och enkelt lördagssnack! Jag skulle lagt ut det tidigare men jag hann inte innan vi skulle iväg på barndop. Jag har lyckan att bli fadder till min storebrors lilla Anton idag. Vilken solstråle och en fantastisk präst!! Jag är inte kristen överhuvudtaget men han var verkligen ett energiknippe som fick med hela sällskapet i glädje och kärlek. <3

Salty and cheesy cauliflower

1 blomkålshuvud

2 msk näringsjäst

1 msk olja

2 tsk lökpulver

½ tsk salt

_______________________________________________

Hacka blomkålen i buketter. Tänk på att de krymper vid tillagning.

Blanda ihop alla ingredienser och massera in.

In i torkugn i 8-10 timmar. Har du ingen så lägg in i vanlig ugn och ha koll på när de är klara! Verkligen supergott!! Eat them while the hot!!

Pussinuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *