Det kommer att bli en spännande höst!

Det är märkligt hur saker och ting snabbt kan förändras! För ett och ett halvt år sedan var jag arbetslös och jag ville så mycket. Jag sökte efter varje möjlighet till utbildning/utveckling. Jag hade en bild av hur jag vill ha det men hade inte en susning om vägen dit…

Nu ska jag gå från att ha arbetat 50% i ett års tid till att arbeta 95%. Det är en jäkla omställning (ursäkta min svordom). Jag är taggad och ser fram emot det samtidigt som jag redan saknar min tid i tysthet innan alla kommer hem från jobb och skola. Jag går från att ha ett jobb till att ha tre! Du läste rätt. Det är allt eller inget 🙂 Jag ska jobba på två skolor med olika uppgifter och även på fritidsgården två kvällar i veckan. Det ska bli så kul!! Jag är precis hemkommen efter att vi pratat ihop oss lite och städat undan lite. Nu ska jag skapa en gillasida på Facebook.

Ha en underbar kväll!

Pussinuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *