Blåbärscheesecake med kaneltwist!!

0

För många år sedan när jag började experimentera med rawfood så var denna en av de första jag testade. Jag kommer inte ihåg var jag hittade den och jag har modererat lite med ingredienserna. 🙂

Blåbärscheesecake med kaneltwist

Botten

1 dl valnötter

1 dl pecan

6 dadlar (urkärnade)

1 krm vaniljpulver (inte vaniljsocker)

gnutta salt


Mixa ihop till en deg och tryck ut i en form

Fyllning

2 dl blåbär

1½ dl blötlagda cashew

½ dl lönnsirap

½ tsk kanel

1 msk citronsaft

2 msk kakaosmör (smält)

1½ msk kokosolja


Mixa allt och häll över botten. Ställ sedan in i frys för att stelna. Det gäller att äta denna snabbt för den smälter som smör i solskenet! Ha en varm och kärleksfull helg! <3 

Pussinuss

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke