Saker kommer in i vårat liv för att vi uttryckt ett behov.

Denna helgen har varit händelserik om jag jämför hur de brukar vara. Vi har firat min pappi igår som fyllde 70 år. Hans sjunde nolla. Hipp hipp hurra!!! Det är så kul för även om han åldras så är han samma nyfikna och roliga man! Jag är så tacksam för att jag valde honom som min pappa. Han är en ren inspiration. En klippa. Han får mig att skratta. Att tro på min egen kraft. Glädje. <3

Idag firade vi min mans farfar som fyllde 85 år. Vi samlades alla på Hillesgården för att äta lunch ihop. Det var jättretrevligt! Jag märker att jag drar mig mot tryggheten. Jag trivs så bra med ungdomar så jag hamnade på samma bord som dottern, kusinerna och min svärmor. Vi hade så kul och skrattade gott! Jag gick lite för mig själv med mina egna tankar och plötsligt dyker en man upp och börjar prata om alternativ vård och jag fick en mycket givande konversation som ökade min nyfikenhet och gav mig energi. Jag lyckades även fynda två begagnade böcker om astrologi. Saker kommer in i vårat liv för att vi uttryckt ett behov.

Kvällen slutade hemma hos mina föräldrar för att äta rester från gårdagen. De hade även bjudit in sina grannar (min bästa vän Ninas föräldrar) och jag fick tillbringa kvällen med dem. Det blev roliga historier och glada skratt, lite allvar om livet och glädje. Jag är verkligen redo att möta en vecka!! Jag vet att innan nästa vecka är slut kommer jag att veta så mycket mer om mig själv och min framtid. All lycka till oss!

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *