Enkelt och gott mellis!

Jag har fått pippi på avokado!! Så sjukt gott som den är med trocomare på. Jag njuter av varje tugga……… Mumsfillibabba! Man behöver inte krångla till det. Det stora problemet med avokado är att äta den i tid. 😉

Inte än.

Inte än.

Inte än.

För sent!

 

Avokado kommer ursprungligen från norra Sydamerika och var uppskattad av mayaindianerna. Den är nyttig för både insidan och utsidan.

Avokado innehåller lutein (antioxidant) som motverkar starr och åldersförändringar på näthinnan. Det kan vara bra för mig som känner att synen börjar svikta lite 🙂 Det finns även i grönkål om du nu tycker att det är godare.

Det finns mycket E-vitamin i avokado som fungerar som ett skydd för cellmembranen och hjälper till att bevara huden mjuk och smidig. E-vitamin tillsätts ofta i hudvårdsprodukter för att öka hållbarheten. Alltså genom att äta avokado så ökar jag hållbarheten på min kropp!

Avokado innehåller även oljesyra som också är bra för huden och verkar antiinflammatoriskt. Omega 3 hjälper till att förhindra rynkor, förbättrar hjärnkapaciteten och lindrar smärta.

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *