Varje utmaning är ledtrådar till din kärna.

Jag tror att vi möter utmaningar i vårt liv för att vi behöver det. Det är små nycklar som behöver hitta låset inombords. Stundtals kan det vara sjukt jobbigt och utmaningarna avlöser varandra men vi attraherar inte vad vi vill ha. Vi attraherar det vi är. Just nu är mitt inre verkligen kaos och jag kommer på mig själv att sortera och organisera. De som känner mig vet att jag kan vara lite rörig men då brukar mitt inre vara i balans. Därför organiserar jag för att dra till mig mer ordning och lugn. Jag har även lagt märke till att meditation hjälper mig mycket att hitta min inre lugn och stillhet. Har du inte provat det så rekommenderar jag dig att ge det en chans!

Nu tänkte jag göra fler jordgubb- och mangoremmar!

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *