Nyklippta magngoremmar!

Idag har jag varit hemma och vabbat med min yngsta son Isac. Han hade ont i magen och var allmänt hängig. När han inte pratar så mycket och dessutom lägger sig för att vila mitt på dagen då står det inte rätt till!! Han gick till och med och la sig innan han brukar ikväll och kände sig frusen så vi får se hur det verkar imorgon…

Jag fick tid att gå runt i huset och lulla litegrann medan han vilade.Funderade över framtiden. Jag hittade en massa bra idéer i min dator som jag suttit och spånat på när jag gick arbetslös för två år sedan. Det kan vara läge att våga satsa på någon av dem tycker jag! Jag är så bra på att ge andra råd, kanske skulle jag lyssna lite mer på mig själv? Att våga chansa för att antingen lyckas eller misslyckas! Jag fick även tillfälle att prata en stund med min bästa vän i telefon. Tänk vilken energi en annan människa kan ge! <3 

Mango- och jordgubbsremmarna är äntligen klara och färdigklippta! Så de kommer jag nog att tugga på lite imorgon. Bättre fredagsmys får man leta efter! Det är himla enkelt, bara lite tålamod med tiden….

 

Mangoremmar

600 gram frusen mango (tinad)

3 dadlar


Mixa till en slät smet. Bred ut på plåt och in i torkugn på 42 grader. Torka i ca 16 timmar och vänd smeten då och in i ugn ca 3 timmar till. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! 😉

 

Pussinuss

2 thoughts on “Nyklippta magngoremmar!

  1. Hej! Vad menar du med en “torkugn”? Funkar det med en vanlig ung och isf hur många grader? Och hur många grader resterande 3 timmar?

    1. Hej! Vad kul att du är nyfiken! En torkugn är gjord för lägre temperaturer och den luftar på ett annat sätt än vanlig ugn…. Det funkar bra med vanlig ugn på lägsta grader men öppna luckan då och då för att lufta. Jag tror även att det går att göra remmar på annat sätt i vanlig ugn men detta är vanligt för mig… Hör gärna av dig om du har mer frågor! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *