Remmar med oväntade ingredienser

Ikväll hade vi filmkväll med popcorn på fritidsgården. Det blev riktigt lyckat! Ungdomar från 11 och upp till 16 kom. Vilken härlig blandning. Vi tände ljus och satt och skrattade tillsammans. Eller jag skrattade kanske högst. Jag har svårt för att låta bli. Jag tycker det är så gott att när man kommer till oss så kan man vara sig själv och vi lyssnar på dig. Det är viktigt att bli sedd av någon varje dag. Jag har alltid sett det som en självklarhet men så är det inte för alla! 

När vi var på väg hem så frågade min son Isac mig var jag helst vill jobba; på fritidsgården eller som skolassistent. Jag svarade fritidsgården direkt! Tänk att få tillbringa betald tid med att hänga med ungdomar, lyssna, lära mig av dem och inspirera dem?! Det vore superkul!!

Häromdagen testade jag att göra nya remmar med helt nya och oväntade ingredienser! Jag har googlat men inte hittat något liknande… Min svärfar och mamma tyckte att de var syrliga och fräscha!! Vill du ha ett smakprov så skicka mig ett mejl så kanske jag skickar dig ett smakprov! levandefrukost@gmail.com

Syrliga fruktremmar

3 syrliga svenska äpplen

 

2 stjälkar selleri

 

saft från en citron

 

½ dl russin


 

Mixa och bred ut på plåt.

In i torkugn 16-20 timmar på 42 grader.

Ät, njut och ta hand om dig. <3 Jag glömde visa russinen på bilden!! Jag vet! 😀

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *