Längtar redan till 2016!!

0

Denna helgen har varit riktigt najs!! Igår var jag och min man hemma hos min bästa vän och fick supergod hemmagjord pizza som dessutom grillades utomhus! Helt galet gott!! Det blev många goa skratt och mycket prat om allt mellan himmel och jord. Tänk att jag träffade denna underbara vän redan för över 35 år sedan. Jag är så tacksam över att våra föräldrar byggde hus bredvid varandra på slutet av 70-talet. Jag känner mig på tankad på energi och jag flyter runt lite på moln idag…

Och i fredags kom boken från Vattumannen! Whihoo!! Äntligen! Det ska bli så spännande att se vilka förändringar som kommer till mig. Fast jag måste ju vänta till 2016 börjar…..

I denna kalendern så har varje månad ett tema man ska lägga sitt fokus på. Det ska bli så roligt att få skriva ner mina tankar i denna! Vill du själv beställa en likadan så kan du göra det här. Kanske kan vi dela med oss av våra tankar?

 

Ha det gott och ta hand om dig!!

Pussinuss

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke