Igår hade jag Hulkenhår!!

Jag tycker det är kul att testa nytt! Gärna så naturligt som möjligt. Så länge jag kan minnas har jag haft problem med min hårbotten. Det är bättre periodvis och beror självklart på vilken produkt jag tvättar håret med. För några veckor sedan köpte jag neempulver. Jag har förstått att det ibland kallas för “byapoteket” eftersom det har så allsidig användning. Neem innehåller ämnen som har antiseptiska, antivirala, febernedsättande samt antiinflammatoriska egenskaper. Whopwhop!!

 

1. Används för en frisk hud.

2. Lindrar illamående.

3. Anses kunna rena blodet.

4. Kan användas vid behandling av eksem.

5. Sägs bota matsmältningsproblem.

6. Effektiv svampförstörare såsom candida.

7. Hjälper de musklerna som orsakar hosta och astma att slappna av.

8. Lindrar psoriasis.

9. Tillsätt i ditt schampo för att behandla mjäll.

10.Används för att behandla artros utan de negativa effekterna på magen.

11.Studier har också visat att neem är effektiv på att att minska tumörer och cancerceller, utan bieffekter.

 

 

Jag blandade ihop pulvret med lite vatten så det bildade en pasta. Det smetade jag sedan in i min hårbotten och lät det sitta i 20 minuter. Jag upptäckte att det blev lite över så det smetade jag in i ansiktet. Två flugor i en smäll!! Håret blev väldigt luftigt kan jag säga! Jag ska göra denna inpackningen en gång i veckan och ser om det blir någon effekt av det. Rom byggdes ju inte på en dag. Ha en skön kväll min vän så hörs vi snart igen!

Tack min goa dotter för att du agerade fotograf när jag hade så kladdiga händer!! 🙂 🙂 <3

Pussinuss

2 thoughts on “Igår hade jag Hulkenhår!!

    1. Tack så mycket Marina <3 Det betyder mer än du tror ska du veta! Vad häftigt att det var just Neemträd ni planterade! Kommer det någon föreläsning eller liknande om er resa? Hade varit mycket intressant!!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *