Bakad potatis med vegansk röra.

Jag har saknat en riktigt god bakad potatis med sjukt god och krämig röra! Jag trodde inte att det var möjligt att få till något så gott som jag gjorde ikväll!! Den var så lyckad så den gick hem hos resten av familjen också fast inte med samma entusiasm som hos mig såklart… 😉 Självklart glömde jag att fota maten för jag var sååå hungrig och hade tankarna någon annanstans….. Testar du receptet så skicka mig gärna en bild! På toppen hade jag majs som jag värmt i en gryta med olja och salt. Du får blunda och försöka se det framför dig… Hihi Yummiformytummi <3 <3 <3 

 

Curryröra

1 dl ifraiche 

1 msk äggfri majonnäs

½ liten rödlök (hackad)

10 cm hackad gurka

1 msk dill

2 tsk curry

½ msk paprikapulver

salt och peppar

 

Ta hand om dig.

Pussinuss

One thought on “Bakad potatis med vegansk röra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *