Mixad fruktsallad blir smoothie!

Jag har känt mycket energi idag! Gick och la mig sent igår och var inte direkt pigg imorse men kroppen har varit på helvarv hela dagen och jag har en vibrerande känsla i kroppen. Jag tror att det beror på att jag är på rätt väg. I mina tankar. ikväll gjorde jag en smoothie till mannen min och mig. Jag orkar inte göra den på morgonen fast det är bättre. Stannar hellre tio minuter längre i sängen. 🙂 Hoppas du gillar!!

Mixad fruktsallad

5 dl vatten

1 msk chiafrö

1 msk pumpafrö

2 dl spenat

1 stjälk selleri (jag älskar selleri!!!)

1 kiwi

1 äpple

1 apelsin

2 dl mango

1 tsk maca (kan uteslutas)

½ tsk spirulina (för färgen skull!)

Mixa och njut! Ta hand om dig. Du är viktig för någon <3 

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *