Nästan två av allt smoothie!

Det händer ibland att min man vill att jag gör en smoothie som han kan ha med till jobbet och igår blev det en ljusgrön sådan. Den blev riktigt najs!!! Jag brukar göra så det räcker till oss båda. Har jag tur kommer jag ihåg att ta med min till jobbet! Har en förmåga att glömma den i kylskåpet….. Hihihi 🙂 

 

Nästan två av allt

5 dl vatten

1 msk chia

1 msk pumpafrö

½ dl cashew

2 kiwi

2 päron

2 äpple

2 bananer

2 nävar maché

1 tsk vetegräs (kan uteslutas)


Mixa och njut! Krämig, god och söt men ändå inte för söt… Svårt att förklara, du får testa själv! Ser du hjärtat i smoothien eller är det bara jag? Hade jag haft selleri hemma så hade jag förmodligen fyllt på den med två stjälkar!

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *