Kärleksgest och spenatsmoothie.

Jag och min man har kilat stadigt sedan 1993 <3 och vi har upplevt både lust och nöd. Jag är så oerhört tacksam att vi tagit oss genom alla svåra tider tillsammans. De har lärt oss mycket om oss själva och det har definitivt stärkt oss som personer och par.

Många tror att vi aldrig är osams eller bråkar. Självklart gör vi det! Inte särskilt ofta men givetvis händer det. Konflikter kan leda till utveckling.

 

Vi fick frågan häromveckan om vad det viktigaste i vårt förhållande är. Vi svarade båda på samma gång “att ha roligt och skratta tillsammans”. Det är något vi gör varje dag!!! förutom när vi bråkar 😉

 

Igår när jag kom hem fanns det en bukett blommor och ett gulligt kort med ord som gick rakt in i mitt hjärta! Tårarna rullade längs kinderna…. Jag känner tacksamhet ända ner i tårna!

 

“Till dig som väljer att resa genom livet med mig. Tack.

Jag älskar dig.”

 

Vi lägger ofta små lappar på olika ställen med något litet meddelande. Det uppskattar vi båda mer än att fira mor och fars dag….

När han senare frågade om jag ville göra en smoothie till honom så hade jag ganska svårt att säga nej!! Hihihihi Det blev en grön även denna gång.

 

Spenatsmoothie

5 dl vatten eller nötmjölk

1 msk chia

2 kiwi

1 äpple

1 päron

2 nävar spenat

Mixa och njut!!!

 

 

Ha en skön helg och ta hand om dig! Du är värdefull <3

Pussinuss

2 thoughts on “Kärleksgest och spenatsmoothie.

  1. Jag älskar också söta lappar, och söta sms. Det gör så mycket och man blir så glad 🙂 Sen är det ju en bra metod om man vill ha en smoothie 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *