Idag är jag matt och orkeslös.

Jag inleder denna veckan med att vara hemma från jobbet. Sängen låg jag kvar i till klockan var närmare halv tolv! Bredvid mig låg min katt Basse, och sov. Mysigt var det och förmodligen precis vad jag behövde. Jag har försökt att få något vettigt gjort idag men det blir varken hackat eller malet. Kanske bara ska vara idag. Svårt när tusen tankar går på helvarv i huvudet!!!

 

Jag fick dessutom näsblod helt apropå när jag satt vid datorn. Jättekonstigt! Vet inte ens om jag någonsin haft det tidigare….. Som jag alltid gör så slår jag upp det i min bok “Kroppen talar till dig”. Näsblödning representerar en önskan att gråta och fungerar som en känslomässig frigörelse. Detta beror på att man vägrar sig själv att släppa ut sina känslor. Jag är på väg mot att släppa ut dem med sin fulla kraft. Sedan är det alltid skönt att gråta….. <3 

 

Jag tror att jag ska krypa upp i fåtöljen och lyssna på en session i “LifeSpider System Self Coaching Program”. Nya insikter kommer till mig varenda gång, helt beroende på var jag är i livet. Det är det allra bästa jag gjort för mig och bara mig! Min familj och vänner påverkas också….

Härligt att sprida ringar på vattnet i att bli den bästa versionen av sig själv!!

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *