Raw banankaka

Jag har varit hemma från jobbet sedan i måndags. Helt orkeslös, förkyld och matt i hela kroppen. Inte direkt att det blir bättre än så länge. Jättekonstigt! Jag lyssnar på min kropp och låter den få vila. Kan ju tillägga att man får ganska ont i kroppen av att ligga och vila så mycket som jag gjort denna veckan. Jag har blivit ganska stel kan jag säga!!

Att min man tackade ja till att passa en hund i nästan tre dagar gör att jag måste gå ut trots att jag känner mig som en zombie! Det känns skönt när jag väl kommit ut men jisses vad jobbigt! Vilken söt hund!!! 

Jag tänkte dela med mig av en banankaka jag gjorde för längesedan eftersom orken inte finns i köket! Den är supergod ska du veta!

 

Raw banankaka 

Botten

1 dl cashew

1 dl kokos

½ dl dadlar

lite salt.

Mixa ihop till en deg och platta ut.

Fyllning

3 bananer

1 dl cashew

½ dl honung

lite citron saft

½ dl kokosolja (smält)

vaniljpulver

lite salt…

 

Mixa ihop allt till fyllningen. Kokosoljan ska var smält när den rörs samman med övriga ingredienser.

Varmt lycka till! Hacka gärna lite cashew och lägg på kakan, mumsfillibabba!! Jag använde mig av en springform med 12 cm i diameter.

 

Jag litar på processen

Pussinuss

4 thoughts on “Raw banankaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *