Raw vegan sill, finns det?

Min stooora favorit på julbordet tidigare har varit sill!!! I alla möjliga former. Jag älskar sältan och alla kryddor och örter!!! Men det går ju inte längre på vanligt vis…..

Jag lånade Linda Nilssons senaste och efterlängtade raw food-box som du kan köpa här. Den är så vacker att hålla i handen och jag VET att hon skapar gudomligt god mat!!! Är du i Malmö så passa på att ät på Rawfoodhouse!! Supergott!!

Jag använde mig av hennes recept och trodde att jag skulle gilla senapssillen bäst men det blev den med gräslök och dillsås. Eftersom det inte är ett eget recept så vill jag inte dela rörorna rakt av. Det känns inte schysst!! Däremot kan jag dela hur du gör själva sillen. Sedan kan du ta vilken röra du själv vill och blanda med. Jag ska testa några andra varianter innan jul. Och herrejisses vad svårt det är att få sill att se så gott ut som det är….

 

 

 

Auberginesill

1 aubergine

1 dl olja

½ dl citronsaft

½ msk salt


Skala auberginen och dela den på längden i centimetertjocka skivor.

Lägg dem i marinaden någon timme.

Sedan ska dem in i torkugnen i 4-6 timmar på 42 grader.

Därefter skär du upp dem i små sillbitar och vänder ner i valfri röra…

 

Pussinuss

 

One thought on “Raw vegan sill, finns det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *