Dina upplevda svagheter är felplacerade styrkor!!

Jag går runt i ett nästan konstant rus av glädje av att ha hittat självcoachingprogrammet och vidare till att ta fram min spindel. Nu tänker du; Vad i hela världen är det?? Jag som är så hemmastadd i konceptet får gå tillbaka till tiden innan allt började för att försöka förklara.

 

Jag har alltid känt mig spretig och förvirrad över vad jag ska göra med mitt liv! Vad ska jag jobba med? Vad är jag bra på? När ska jag komma på vad jag ska göra med resten av mitt liv? Det har varit mina STORA frågor! Jag ville att någon skulle ge mig svaret utan att jag själv behövde tänka efter. Så mycket lättare det hade varit!!!

Jag har kommit fram till att jag, och bara jag är ansvarig för MITT liv. <3

 

En spindel har som du säkert vet åtta ben. Två av dem utgör stödbenen och de får du i självcoachingsprogrammet. Det skapar en inre harmoni och du känner dig trygg i ditt eget skinn. Du får en stabil tro på din kraft och du vågar vara den du är menad att vara. Inte den som alla andra vill att du ska vara. Det är ingen kurs du går en gång och sedan är det bra. Den finns med dig så länge du behöver! I vått och torrt. Den är som en privat coach du har i bakfickan och du kan plocka upp den när du än behöver. Väldigt praktiskt!! Det häftiga är att du coachar dig själv! Hur känns det?? Du har ett ständigt stöd i gruppen på Facebook och behöver du vara mer privat så finns det möjlighet att få en mentor som tar hand om dig. Jag har den stora äran att ta mig an den rollen!

 

När du känner dig redo att gå vidare så finns det ett ännu större program att ta dig an!! Att ta fram din spindel! Wow!!!! Det bästa jag gjort för mig. Det finns sex drivkrafter i din kropp med olika uttryck och mål. Det handlar om att hitta din passion! Hitta det du är menad att göra! Det du redan vet inom dig men inte är medveten om förrän du “spindlar”. Det finns dessutom en grundessens i dig där alla drivkrafter hämtar sin kraft, riktning och näring. 

 

 

Det enda jag egentligen ångrar är att jag inte gick till action tidigare!!! Jag är en sån som måste känna och åter känna efter… Tidskrävande!! Det hade jag INTE behövt här!!! Birgitta levererar klarhet efter klarhet och jag är så jäkla (jag svär sällan eller aldrig) lyrisk och full av kärlek till hennes arbete!!!

Mitt erbjudande finns fortfarande kvar i bloggen till julafton!! Klicka på min gåva och du skjutsas rakt in till bättre sinnesstämning….. Lovely!!! <3

Dream big-Expand your life

 

Vill du anmäla dig direkt till 2016 häftigaste event så gör du det här!! Så kul att du kommer och vill vara med om en magisk kväll!!

 

Dina upplevda svagheter är felplacerade styrkor!! Kom ihåg det <3

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *