En vecka sedan jag dansade på Dannero!

Tänk att en vecka har gått sedan jag var på julbord med min mans jobb! Tiden flyger förbi i ett snabbt tempo… Det är viktigt att stanna upp och andas. Känna efter hur det känns i kroppen. <3 

Tanken var först att vi skulle till Candy club i Helsingborg. Inte så långt hemifrån. Det var tyvärr slutsålt så då bokar Jockes chef plaster till Dannero i Ystad!! Ojojoj tänkte jag!! Dansband och med det menar jag kasedans!! Måste jag dansa med främmande män?? Jag släppte min oro. Jag kunde inte göra något åt den. Jag öppnade mitt sinne och tänkte att det skulle bli en trevlig kväll tillsammans med Jari och Kerstin. Det blev även övernattning på en mysig gästgivaregård. Sov så gott så jag trodde jag var hemma när jag vaknade!

 

Ojojoj vad vi skrattade!! Vilken show!! Och det var så roligt att dansa tätt ihop med min man!!! Jag rekommenderar verkligen denna showen!! Jag kan tillägga att maten var fantastisk för oss veggisar!! 🙂

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *