Konsten att koppla av när det är kaos!

Det har varit mycket nu! Julklappar ska handlas. Betyg ska sättas. Pyntet ska upp. Julbord med jobbet. Hinna umgås med familjen. Allt på en och samma gång!

Ändå känner jag ett lugn i hela kroppen. Det blir som det blir. Jag gör det jag kan och vill. Känner ingen press på att vara på ett speciellt sätt.  Vi har inte fått upp något pepparkakshus för första gången sedan barnen föddes. Känns lite konstigt men ändå ok. Det finns viktigare saker.

Jag jobbade min sista dag på Toftaskolan igår och blev överraskad med en underbar bukett!❤️ Det har varit skoj att lära känna dem. Jag känner samtidigt att det ska bli skönt att ha två arbetsplatser istället för tre nästa år!! Ingen mår bra av att jobba såhär…. Inte i längden iallafall…

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *