Jag kommer inte att äta vegansk skinka nästa år…

2

Jag tycker om att testa nya saker! Hur kan jag annars veta om det passar mig om jag inte provar? I år köpte jag sk*nka från A&A som jag griljerade med senap, kryddor och ströbröd. Det såg riktigt gott ut! När jag sedan lagt upp den tillsammans med min vegos*ill och grönkål så kommer jag ihåg. Jag tycker inte om köttsmak! Att jag inte lär mig! Jag tycker det är vedervärdigt!! Jag saknar det inte alls… Får se om jag kommer ihåg detta till nästa år.. 😉

 

Pussinuss

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. I feel you! Har nästan inget “substitut” hemma, allt smakar kött 🙁
    Men tror att griljerad kålrot ska vara bättre faktiskt 🙂

    • levandefrukost on

      Eller hur?!! 🙂 Vi har alla olika anledningar till att äta veganskt men usch vad smaken av kött är disgusting!!

Lämna en tanke