Vill du upp ur skiten?

Det är så många underbara och vackra människor som går runt och mår skit! Som är nere i geggan och försöker kämpa sig upp! En hel del är inte ens medvetna om att de mår skit för de tror att livet ska vara såhär. Vi ska gå runt och jämföra varandra, vara avundsjuka, tycka att livet är orättvist, varför har alla andra det bättre än mig. 

Jag vet vägen att ta sig upp!  Varför du hamnade där spelar ju egentligen ingen roll, eller hur? Mycket beror på värderingar som har blivit inpräntade i oss på olika sätt som förminskar oss och gör att vi backar tillbaka. En evig kamp om vilket ben man ska stå på. Det som är viktigt är att hitta de rätta verktygen för att ta sig upp.

Jag är nyss hemkommen från två dagar av spindelseminarium i Stockholm och jag vill att ALLA i hela världen ska ta del av detta! När alla i världen har sin livsspindel så får vi fred på jorden. <3 Det låter kanske stort och ouppnåeligt men så är det faktiskt!! Det skulle inte finnas någon anledning att göra varandra illa. Ingen skulle längre ha behov av det! Vi skulle alla släppa varandra fria att leva det liv vi är ämnade att göra. 

 

Jag fick äntligen träffa en hel del spindlar och scp:are (självcoachingsprogrammet) och krama om dem. Hela rummet fylldes av styrka, kärlek, glädje och magi. Jag fick den där härliga känslan i magen jag får när det känns rätt och klickar in med min kropp och själ. Mer av detta!!!!

Energin är fulladdad och jag har satt min intention för 2016! Nu är det upp till mig att skapa mitt liv. Ingen annan kan göra ett bättre jobb än jag. Jag har full tillit till min egen kraft och fulla potential.

 

image

Pussinuss

One thought on “Vill du upp ur skiten?

  1. Men sedan ar det kvall, en stunds vila med barn och fru, livet ar gott och helst vill jag att kvallen aldrig tar slut, men det gor den obonhorligt och ­sedan?… En ny javla morgon dar medelklassens moderna ekorrhjul knarrar i gang igen och jag stiger upp och ar lonsam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *