11 saker om min bästa vän. <3

Jag träffade min bästa vän Nina när jag var 3½ år gammal. Tur hade vi båda att våra föräldrar valde att bygga hus bredvid varandra.Tänk alla åren som gått och jag älskar henne lika mycket nu! Vi var oskiljaktiga under många år. Sedan ville livet att våra vägar tog tid ifrån varandra. Det är jag tacksam för idag när vi hittat tillbaka till varandra. Vi behövde det för att hämta kraft i varandra igen!

 

Vi lyckades få till en träff idag och det blev mycket känslor. Glädje, sorg, ilska och mycket annat hann vi med på två timmar!! Det är så jäkla skönt att prata med Nina och att allt verkligen får komma upp till ytan. Ingen skam. Inget dömande. Bara att säga det högt och att vi förstår varandra. Denna vänskapen är guld värd och jag är så tacksam ända in i hjärteroten. Den är äkta. <3

1. Vi kan avsluta varandras meningar.

2. Det räcker att vi tittar på varandra så vet vi vad den andra tänker.

3. Vi kunde prata i telefon i timmar fast vi bodde grannar.

4. Vi uppträdde alltid när våra föräldrar hade fest.

5. Vi var verkligen entreprenörer och hade många affärsidéer redan som barn.

6. Vi var ovänner många gånger.

7. Vi dansade balett ihop.

8. Vi gungade på lekplatsen och sjöng så det hördes i hela kvarteret.

9. Vi skrev låtar ihop.

10. Vi åt världens bästa korvmackor hos hennes mormor uppe på “berget”.

11. Vi är där för varandra i vått och torrt för evigt.

 

Pussinuss

One thought on “11 saker om min bästa vän. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *