Jordgubbsremmar på väg!!

0

Ibland blir det så tokigt när jag agerar innan jag tänkt klart! Jag lär mig såklart nya saker men min impulsivitet återkommer då och då. Så frågan är om jag behöver detta i mitt liv för att skapa rörelse och glädje? Spelar ingen roll….

Jag blev så glad när min blogg hade så många besökare på en dag för ett tag sedan att jag erbjöd mina remmar till de första som gillade inlägget. Ojoj, det gillades av många! Jag tänkte att det löser sig säkert med adresserna. Nja, det gjorde det inte! Jag kunde inte heller se vilka de tjugo första gillarna var…

Jag bad då de som var intresserade att skicka sin adress och de tjugo första av dem skulle jag skicka till. De blev helt klart färre än tjugo stycken… Well well I´m learning something I hope!!! Hihi 🙂

 

Pussinuss

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke