Kan jag fresta dig med tomatbröd och nötost?

0

Tidigare i veckan var jag hemma från jobbet. Mina ögon började rinna och var otroligt irriterade! Det började efter att jag publicerat “Jag har en vacker kropp och det har du också”. Jag tror att det har ett samband. Den natten drömde jag också om att jag vadade i snö och det kom träd och buskar emot mig och jag vet vad den handlade om. Jag tackar min vän Birgitta för tolkningen till mig. <3

Bloggposten var jobbig och viktig att få ut! Som sagt, ögonen rann och näsan rann. Kände mig för övrigt som vanligt. Det skapar liiite kreativitet eller rastlöshet kanske… Hihi 🙂 Jag hittade tomater i en skål och soltorkade tomater i kökslådan så jag gjorde ett nytt tomatbröd med lite justeringar från förra gången jag gjorde det… Det blev riktigt gott!!

Min man bjöd in sin mormor, föräldrar och syster på middag igår. Hans mormor flyger hem till Spanien idag så det var kul att träffa henne. Ja, de andra också såklart!! Det blev en hel del skratt, diskussioner och galna upptåg. Superkul och mysigt. Jag bjöd dem på pasta och en gratäng med ytterfilé, bacon och en krämig sås. Det verkade som alla gillade det! Till mig och Jeanette (Jockes syster) gjorde jag nåt liknande med tzay och havrefraische. Det blev riktigt gott vill jag lova!!

 

Till tomatbrödet ville jag ha något att bre på så jag la lite cashewnötter i blöt och gjorde en nötost till. Hade tur som hittade en kruka med persilja i kylen!! Man tager vad man haver!! Ha en riktigt go lördag och ta hand om dig. Du är viktig!

 

 

 

 

 

Tomatbröd

6 tomater

2 dl soltorkade tomater (blötlagda i en halvtimme)

1,5 dl krossad linfrö

3 dadlar

1 msk tamari

2 tsk basilika

1 vitlöksklyfta

1 dl solrosfrö

svartpeppar

___________________________________

Mixa allt utom solrosfrö och linfrö till en smet.

Tillsätt sedan de sista ingredienserna och mixa samman.

Bred ut på en plåt och in i torkugn ca 10 timmar.

Vänd dem efter 5-6 timmar.

Går även att göra i ugn på lägsta temperatur. Tänk på att lufta ut fukten….

Och du, ha kul i köket!

 

Pussinuss

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke