Middag direkt ur folieform..

0

I eftermiddags var alla grabbarna i familjen och kollade på Röglematchen. Jag hade tänkt att göra hemmagjordpizza men missat att köpa ost. Ooops 😉

Det fick bli hämtmat istället! Thai för mig och kinamat för resten av gänget. Galet gott men starkt!! Det finns tre rätter bland 83 stycken som jag kan välja bland… Det är fler än vanligt… Inget man tänker på om man inte är vegetarian eller vegan. Eller som jag säger, jag äter som Christine gör. Det slinker ner en ostbit då och då men det blir längre och längre mellan gångerna. Det är inte gott längre. Jag har alltid älskat ägg. Stekt eller kokt. Häromdagen hade vi lite av varje till middag. Stekt korv, biffar och stekt ägg till stuvade makaroner (som jag gjorde på havregrädde utan att någon i familjen märkte det). Jag la upp ett ägg till mig fall i fall jag var sugen…. Men, nej. Jag la tillbaka det igen…

 

Innan det tog jag och Tindra oss en liten lur. Gott att få lyssna till hennes spinnande. <3

 

Pussinuss

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke