Äntligen lugn och eksemfri hårbotten som inte kliar!!

Jag tror verkligen att jag provat allt!! På riktigt!! Att det skulle ta nästan 40 år innan jag kom på det!!

Jag har köpt dyra och ekologiska schampo.

Jag har testat att tvätta håret i marockansk lera.

Jag har köpt ett speciellt duschmunstycke från saltbutiken.

Jag har gjort egna hårinpackningar.

Jag har slutat med schampo för att sedan ge upp.

 

Nu har jag äntligen hittat lösningen på mitt problem!!! Jag dansar runt i köket ska du veta!! Jag vill tacka min underbara svägerska Jeanette som bad min man att köpa detta till henne när vi var i Stockholm. Kvinnan i den halvskumma butiken berättade att det var många som bunkrade upp detta när de handlade hos dem. Så många hade berättat om hur bra deras hud hade blivit. Jag frågade om det gick att tvätta håret med det. Hon visste inte men jag kunde ju prova…

Medimix är det bästa som har hänt min hårbotten!! Prova du också! Den finns att köpa på Moder Jord. Där kan du även läsa mer om den. Jag tycker att håret blir lite strävt av tvålen så jag sköljer det med äppelcidervinäger utspätt i vatten efteråt. Håret luktar inte schampo efteråt men herre jisses vad det är värt det!!! Detta kommer jag aldrig att sluta med….. I´m hooked for life!!

 

Det enda lilla problem jag funderar över är att jag samtidigt började ta MSM som tillskott. Det är organiskt svavel  som är en viktig beståndsdel i proteinen kollagen och keratin som bygger upp bland annat brosk, bindväv, hjärna, muskler, skelett, hud, hår och naglar. MSM  ger organiskt svavel och metyl till kroppen.  De används i sin tur för att producera aminosyror, dopamin, serotonin, endorfiner, enzymer och andra viktiga ämnen i kroppen. Sist jag tog detta tillskottet så märkte jag stor förändring på hud, hår, naglar och framförallt min andning blev mycket lättare!

 

 

Det spelar egentligen ingen roll! Lika glad är jag för det!! 🙂 <3

Pussinuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *