Raw hot´n spicy med curry!!

Raw food behöver inte vara en smaklös sallad. Den behöver inte ens vara kall heller för den delen! 42 grader är inte kallt…. Har du provat att duscha i 42 grader?

Idag marinerade jag ett fång med grönsaker och några goda svampar som fanns i kylskåpet och slängde in dem i torkugnen. Shit vilken hetta!!! Får kanske hålla efter med curryn nästa gång!!! Hihihi 🙂 Imorgon ska jag blanda ihop grönsakerna med en egenkomponerad sås. Eller inte. Jag får se vad jag känner för… Titta gärna in imorgon och se efter vad jag har hittat på!

 

 

 

Heta grönsaker med curry.

5 champinjoner

4 ostronskivling

½ zucchini

1 morot

1/4 blomkålshuvud

1 broccolibukett

5 tomater (utan innehåll)

2 dl gröna ärtor

2 msk olivolja

2 msk tamari

1 msk saft från en citron

1-2 msk curry (jag tog 1 msk vanlig och ½ msk het curry)


Hacka grönsakerna och svamparna i valfri storlek. Lägg dem i en stor bunke. Blanda marinaden och häll över. Mixa samman och låt stå och dra en halvtimme. Redan här går det ypperligt att äta. Så gott!!!! Annars in i torkugn i 2-3 timmar.

 

Jag återkommer med sås och annat imorgon!!

 

Pussinuss 

4 thoughts on “Raw hot´n spicy med curry!!

  1. Pingback: #22favoritmat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *