Christines c-bomb á la deluxe!

Ett tag gjorde jag smoothies ofta men någonstans glömde jag bort det… Nu är det dags igen att få rutin på detta!! Man bör helst göra smoothien precis innan man dricker den för att bibehålla alla näringsämnen. Eftersom jag är morgontrött och inte är jättesugen på att dra igång mixern på morgonen så snodde jag ihop den på kvällen. Hoppas att du testar och gillar!! Jag kan ju tillägga att jag gjorde en till mig och en till mannen min. Min glömdes kvar i kylen.. oops….

 

Jag hade ingen aning vad jag skulle kalla den så jag skickade ut frågan på instagram och facebook och jag tackar för inspirationen!! Det blev en kombination av alla tre bidragen!! 🙂 <3 Tack!!

Christines c-bomb á la deluxe

5 dl vatten

1 msk chia 

1 msk cashewnötter

1 tsk hampafrö

5 stjälkar svartkål

2 apelsiner

1 päron

3 kiwi

1-2 bananer

saft från en citron


Mixa och njut!

Pussinuss

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *