Vilka är dina svagheter?

Igår för två år sedan började jag att skriva små inlägg med hashtag #älskamigutmaning. Där skrev jag om känslor på olika sätt. Jag kommer ihåg hur sjukt jobbigt det var att publicera dem!! Jag kände mig dömd som flummig och konstig. Det var jättejobbigt att blotta mig på det sättet. 

När jag läser dem idag så känner jag det inte alls så. Idag är det skönt att få uttrycka det! Befriande rent av! Min första text handlade om svagheter.

 

Dela med dig av en svaghet du bär på. Som du känner varje dag.

 

Jag har alltid upplevt mig som blyg. Förmodligen har jag fått höra det ofta och får man höra något tillräckligt ofta så blir det en sanning. Jag har inte varit den som går in i ett rum och tar plats. Förrän nu! 🙂 När jag känner för det. Jag är eftertänksam och tycker om att betrakta och lyssna. Det innebär att min “blyghet” faktiskt är en styrka jag har. Den finns där när jag behöver den. Ibland lägger jag ner den i väskan och låter Christine ta plats och sprida glädje och ljus! 

 

En svaghet blir en styrka i ditt liv när den får komma upp till ytan och hittar sin rätta plats.

 

Känslor är en naturlig rörelse av energi. Det finns inga goda eller dåliga. De bara är.

 

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *