Remmar med dubbel smak!!

Jag har varit utan min man denna helgen. Han behövde vara där för sin familj för att stötta och hjälpa. Så är det ibland. Man ber om hjälp och då gör man vad som krävs för att vara där. Jag beundrar min man för en massa olika orsaker. Hans stora hjärta är en orsak. Och nu rinner tårarna av saknad…. <3 Snart är han hos mig igen….

När jag är ensam så blir jag ofta kreativ. Positivt!! Det blev nya remmar i helgen!! En hel del faktiskt…. Testade något nytt och blandade jordgubb och mango tillsammans. Vad tycker du? Jag tyckte det blev kanonbra!!!

 

Jag blandar ungefär 1 kg frysta bär med 8-10 dadlar. Sedan mixar jag och skickar in det i torkugnen allt från 12-24 timmar. Beroende på hur det beter sig….

 

Jag tycker om att leka lite med mina kreationer!! En sol av remmar!! Hihi 🙂

 

 

Det blev även ett försök till chokladremmar och fler bilder kommer när de är klara!! Tar ganska lång tid i torkugnen…… Tålamod tålamod tålamod….. hihihi

 

 

Vill du att jag skickar dig remmar så hör av dig till levandefrukost@gmail.com. Bor du nära löser vi det annars kan jag skicka mot porto och kostnad att göra dem.

Sagt från ett riktigt godistroll!! -Detta är bättre än godis!!

 

Pussinuss

2 thoughts on “Remmar med dubbel smak!!

  1. Hej!
    Dina remmar ser väldans goda ut. Jag brukar göra sådana jag med, tar med mig till barnbarnen som älskar dem. Speciellt de med mango passionsfrukt😊 Fint att du gjort dina tvåfärgade, ska prova det vid tillfälle. Jag gjorde även chokladremmar som blev galet goda, strödde på hackade pistaschmandlar innan jag torkade dem, såg superlyxiga ut😉
    Jag har en fb-sida som heter Rawolution Omtankens Café där du kan se mer av det jag gör om du vill. Även ett instagramkonto @rawolution_cafe

    1. Jag har kikat på din fb-sida och det ser jättegott och inbjudande ut!! Har jag vägen förbi så äter jag definitivt hos dig!! <3 Pizzan ser gudomlig ut!!! Wow!
      Vilken matberedare rekommenderar du? Är på väg att köpa en ny eftersom min gamla har gjort sitt…. Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *