Jag behöver din hjälp!!

Denna söndagen har jag fått undan all min stryktvätt. Ja, jag är en av dem som stryker. När vi byggde vårt hus för 10 år sedan så tyckte jag att det var onödigt med en torktumlare. Jag har klarat mig så här länge…. Det är ganska rofyllt att stryka och ha Spotify på hög volym. Dansar runt lite i köket och sjunger gärna med också!!

På fredag nästa vecka drar jag till Göteborg och träffar min nya vän Jenny. Vi har träffats en gång i fysisk form men det kände som vi känt varandra i en evighet… Häftigt när man råkar ut för sådana möten. <3 På lördagen hämtar vi upp en vän till och kör vidare mot Örebro där vi ska ha vår LifeSpiderträff!! Det ska bli så roligt att träffa alla igen!! Jag ser verkligen fram emot energipåfyllningen!!! <3 <3 <3

Jag har tackat ja till att hålla i en övning. Det innebär att stå inför människor och prata. Något jag velat länge!! Hela min kropp vill det! Mitt ego skulle älska att synas och höras!! Men tillåtelsen att ta plats och synas har varit undantryckt i så många år därför känns det samtidigt jättejobbigt!! Jag vet att jag kan och jag vet att det jag förmedlar är bra. Jag ska träna hela veckan framför spegeln.. Hihi 🙂

Vad kämpar du med?

Vad vill du ha mer av i ditt liv eller vad vill du bli av med?

 

Jag behöver din hjälp! Anledningen till att jag började med självcoachingsprogrammet var många… Vilka är dina?

– Jag ville veta vad jag skulle bli när jag blev stor.  

– Jag behövde tro på mig själv och min förmåga.

– Jag ville bli bekväm i min egen kropp.

-Jag behövde redskap för att hantera min oro.

 

Dela gärna med dig av vad du skulle behöva fylla på dig med! Tack så hjärtligt på förhand. <3

Är du i närheten av Örebro på lördag och är nyfiken så vore det superkul att ses på riktigt!! 

Här finns länk till eventet.

 

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *