Du kan inte andas djupt samtidigt som du oroar dig!

0

Helgen som gått har jag tillbringat med andra från mitt spindelnätverk. Det har varit en riktig energikick och vi har hittat samarbeten och pratat visioner. Blockeringar vi har för att nå våra mål har vi hjälpts åt att bli medvetna om. 

Jag körde till Göteborg i fredags för att övernatta i Göteborg hos min vän Jenny. Det började med att jag nästan blev påkörd innan jag ens kommit ut på motorvägen…. Efter ett tag blev jag omkörd på insidan av en kvinna i en stor bil samtidigt som hon tittade på sin mobil. Hmm inget bra tänkte jag!! Sedan flöt det på bra och jag hamnade i Majorna där Jenny slaggar medan hennes badrum renoveras… Vi stack ut för att käka en bit och hamnade på ett veganskt korv/hamburgerhak. Tänk om det hade funnits nere i Skåne… Så gött!!!! Hur mycket som helst att välja bland!! Det jag tycker är så jobbigt med en del veganer är att de dömer de som äter annorlunda och vill omvända alla till veganer! Kan vi inte bara acceptera varandras olikheter och stadier i livet? Jag äter helst så veganskt jag bara kan men känner mig felplacerad med människor som dömer och ser ner på andra som inte är likadana…. Sån är jag!!

 

På lördagen drog vi upp till Örebro för att tanka energi och det är magiskt vad som kan hända i ett rum där alla känslor är tillåtna!! Jag älskar det!! <3

Jag har länge sagt att jag vill stå på scen och prata inför folk. Jag tycker att det är så jobbigt samtidigt som jag vet att jag skulle må så bra av att få den uppmärksamheten! Denna helgen fick jag till mig att hålla i en övning inför nyfikna själar på självcoachingsprogrammet. Jag var sjukt nervös och tog hjälp av Jenny. Efter en stund in i övningen kändes det bra och jag kunde ta plats. Jag är övertygad att det kommer att vara lättare nästa gång!! Det verkade som om deltagarna gillade övningen och gick därifrån med mer tillit till sin egen kraft!

På söndagen var det kroppen som stod i centrum. Det kändes bra efter all mental kraft dagen innan. Vi började med enegigympa och sedan  demonstrerade Åsa hur hon använder sig av EFT, Lifespidersystem, kinesologi i sitt arbete. Underbar kvinna som jag varmt rekommenderar!! Hon finns i Örebro på Ringvägen. Vi avslutade med att prata lymfsystemet som jag ska komma tillbaka att skriva mer om. Det kan liknas som vårt reningsverk och det vill vi ju verkligen inte ha stopp i!! 

 

 

 

“You cannot breathe deeply and worry at the same time. breathe.

Let the worry go… Breathe. Allow the love and intuition in.

– Sonia Choquette

 

Pussinuss

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke