Sega och krämiga kolor med crunch!!

Denna veckan har verkligen gått undan! Knappt att jag hunnit reflektera…. Det är något som jag behöver egentligen. Tid i stillhet. Ensam med mina tankar. När jag har mycket som stjäl min uppmärksamhet så brukar kreativiteten tryta. Precis som den gjort denna veckan! Helgen som kommer verkar inte bli lugn heller men jag ser fram emot den med glädje!!

 I eftermiddags blev jag lite lätt sötsugen. Det händer nu och då. 🙂 Jag blandade ihop lite av vad jag hade hemma och alla i familjen tyckte att det var gott! Ja, inte lika gott som jag tyckte men jag blev glad över deras respons! Sött, gott och relativt nyttigt!! Mumsfillibabba!!

Sega och krämiga kolor med crunch

1 dl kakaosmör

½ dl dadelsirap

2 msk carob


 Hetta upp, blanda runt och häll ut i en form.

1 dl cocosolja

½ dl dadelsirap

1 msk carob

1 msk maca


 Hetta upp, blanda runt och häll över första lagret och sätt in i frys någon timme. Skär upp i bitar och njut!!

 

Det är redan fredag imorgon och jag funderar över #fredagsfrågan. Tycker du om den?

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *