Att bli sågad vid fotknölarna och resa mig igen!

Tänk så lätt det är att såra någon! 

Häromdagen fick jag nedvärderande kommentarer om mina kunskaper och om min kropp. Det körde rakt in i hjärtat och vände. Jag kände mig stark nog att säga åt den att lämna. Låter jag den sitta kvar blir hålet i mitt hjärta bara större.

Hade jag fått dessa kommentar för något år sedan så hade jag trott på den. Jag hade ältat den inombords och trott stenhårt på den.

Vem är jag och tro att jag är bra? Nej, hur tänkte jag nu? Inte kan väl jag komma här och tycka att jag är bra på detta? Nej, inte har väl jag en vacker och stark kropp!!

Idag stod jag upp för mig själv direkt. Jag replikerade till och med att jag hade alla kvalifikationer som krävs och dessutom lite till. Fan, vad det kändes gott! Idag vet jag att jag kan mycket och är både klok och smart! Jag har den kroppen som passar mig idag och den är en av mina bästa vänner! Visst bråkar vi fortfarande men inte lika ofta! 😉

Jag förstår att det inte handlade om mig. Det var Jante som klev in och tog över den personen. Rädslan för att jag är bättre än hen. Rädslan att jag ska lyckas bättre. Jag känner mig varken bättre eller mer lyckosam. Jag känner att vi är olika med olika drivkrafter och intentioner. Vi ska följa våra hjärtan och göra det som känns bra. När jag kopplar ihop min själ och mitt ego då händer det magiska grejer!! Så tacksam för Scp och ser verkligen fram emot att påbörja min utbildning till Scp-coach nästa vecka!! Tjoho!!

<3 Mind your words <3

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *