Vad drömmer du om?

När jag var liten drömde jag om att bli “sjungerska”! Jag älskade att stå på scen med min bästa vän Nina och sjunga för föräldrar och deras vänner! Bredvid henne var jag trygg. Vi skrev låtar ihop som vi sen sjöng. Jag hade en bandspelare med mikrofon som vi sjöng i. Det var superkul och vi skulle bli kända! Vi hade ett artistnamn men jag kommer inte ihåg det nu…. Jo, något i stil med “Stargirls” tror jag det var. 🙂

Jag har så länge jag kan minnas drömt om det perfekta jobbet för mig! Jag har varit så avundsjuk på dem som vetat vad de ville och gått efter det! Inte förrän nu så har jag förstått att det är en känsla jag har drömt om. En känsla av att jobba utifrån mitt hjärta. Känslan av betydelse för mig, dig och moder jord. Mitt perfekta jobb finns inte. Det har jag insett. Jag passar inte in någonstans. Därför skapar jag min egen framgång! Jag har äntligen hittat mina styrkor, omvänt mina upplevda svagheter till styrkor och jobbar nu mot mitt mål. Min spretighet har fått en samlad essens. Det är en magisk känsla som jag hoppas att förmedla vidare! Nästa vecka börjar jag min utbildning till livscoach. Sjukt taggad är jag och känner mig plötsligt så tacksam för alla motgångar och nederlag jag har fått vara med om! Hade jag inte haft dem så hade jag inte suttit här idag och bloggat. Eller hur? Jag drömmer stort och vet att det är möjligt. Det är jag som ansvarar för riktningen.

Drömmar kan vara små eller stora.

Den ena är inte mer betydelsefull än den andra.

En del känns oövervinnliga.Vad drömmer du om?

May yor dreams come true!

May yor daydreams come true as well!

Pussinuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *