Vem vill jag hjälpa?

Idag började äntligen min coachutbildning och jag kunde ju haft en bättre början!! Jag är inte så bra på att stänga av min laptop varje dag så ikväll när jag skulle skypa hängde den sig totalt!! Jag fick starta om datorn och den ville göra en massa uppdateringar…. Efter en evighet gav jag upp och stängde av den manuellt. Det tog så lång tid innan den var igång igen!! När det äntligen var klart behövde skype uppdateras för att kunna gruppchatta. Tålamodsträning på hög nivå!!

 

Nu är jag på gång!! Det känns rätt i hela kroppen. Jag började med scp för tre år sedan nästan exakt och nu är det dags för mig att bidra med min kunskap vidare. Jag kommer att vara enastående på att coacha!! Det vet jag. Känner mig trygg i den rollen samtidigt som det pirrar i magen. Så spännande!!!

 

Nu försöker jag sortera alla tankarna…. Sitter med hög musik i lurarna. Kysser mannen min på munnen. Dansar runt i köket. Det ökar min kreativitet!! Behöver organisera min hjärna. Den är på högvarv!!

 

Det jag behöver komma fram till är vem jag vill hjälpa…. Vem vill jag coacha? Jag har svaret inom kort!!

Vad behöver du? Är du fast och behöver min hjälp?

 

Pussinuss

2 thoughts on “Vem vill jag hjälpa?

  1. Jag känner mig annorlunda hela tiden och har svårt att lita på män och även vänner. Jag försöker att hitta mig själv men blir hela tiden besviken på människor runt mig som håller lekstuga!

    1. Du behöver få en stabil grundsinnesstämning. När du är trygg i din egen kropp så spelar det ingen roll vad alla andra gör och säger. Hur har du försökt hitta dig själv? Jag blir jättenyfiken på dig!
      Du väljer själv hur du reagerar på omgivningen. Deras ord och handlingar handlar inte om dig utan om dem själva. Har du människor runt dig som vill dig väl eller är det en ständig jämförelse med varandra? Hör av dig! Jag vill veta mer! Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *