Coachutbildning och rödbetsspread med pepparrot!

Jag har precis avslutat en session av min coachutbildning. Birgitta är knivskarp och jag beundrar henne för det! Precis så vill jag också vara mot mina framtida klienter! Hon vet precis vad jag behöver höra för att komma vidare. Jag fick lära mig en hel del nytt (som vanligt) och det kommer jag att ta med mig inför mina egna klienter. Det är superkul och jag längtar tills jag coachar min första klient!! Tjoho!!

Jag är helt såld på Urtekrams sandwich spread!! Den är magiskt god!! Jag hade sån tur att min svägerska köpte en burk till mig för ett tag sedan men den är tom sedan länge….. Så jag gjorde min egen istället!! Jättegott! Det kräver en stark mixer och har du ingen så kör i matberedaren. Den blir inte lika slät i konsistensen men god ändå!!

 

Rödbetsspread med pepparrot

2 dl blötlagda solrosfrö (ca en halvtimme)

5 små rödbetor

3 msk olja

1 msk balsamvinäger eller citronsaft

½ dl vatten

2-3 msk riven pepparrot (använd gärna färsk!! jag hade ingen tyvärr….)

salt och peppar


Mixa allt till en slät konsistens. Bred ut och ät!! Macka, knäcke, kex, zucchini eller vad du vill!! Mumsfillibabba!!

 

Pussinuss

One thought on “Coachutbildning och rödbetsspread med pepparrot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *