Hur skulle världen se ut om alla människor älskar sig själv?

Överallt kan man läsa nyheter om alla hemska saker vi gör mot varandra. Själv slutade jag att följa nyheterna för flera år sedan. Jag mår inte bra av att se och höra alla hemskheter. Jag behöver inte veta allt! Någon sa till mig att om jag inte lyssnar till det också utan bara läser positiva saker så är jag naiv och inte realist. Nä, då är jag hellre naiv. Jag sprider hellre positivitet och kärlek än våld och brott. Jag är medveten om att det finns. Det är jag, men jag tror på kärlek och medmänsklighet. Det är därför jag finns på denna jord. Vi har alla olika uppdrag på jorden och det är tjusningen.

När jag älskar mig själv och tror på min egen unika förmåga då finns det ingen anledning att trycka ner någon annan. 

När jag förstår att jag är vacker i min egen kropp, då kan jag se det vackra i andra.

När jag förstår att jag kan, då kan jag glädjas över andras framgångar.

När jag sätter gränser, då accepterar jag andras gränser.

När jag är trygg i min egen kropp, då behöver jag inte oroa mig över vad andra tycker. 

 

Blunda och fantisera en stund över hur världen skulle se ut om alla var trygga och älskade sig själva…. Vilken magisk plats!! <3 <3 <3

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *