Är du min nya klient?

Jag har äntligen börjat min coachutbildning med Birgitta Granstöm som är en av grundarna till coaching i Sverige. Jag är supertaggad och nu har jag verkligen skapat möjlighet att bidra till en bättre värld! Jag söker nu testklienter. Är du en av dem?

Jag kommer att lotta ut två personer att få möjligheten att bli gratis coachad av mig under 6 sessioner á 60 minuter via skype. 6 personer erbjuder jag samma med en kostnad av 1500 kr/person. Det är mer än halva priset efter färdig utbildning!

Skicka ett mejl till levandefrukost@gmail.com om vem du är och vad du behöver komma vidare med. Kanske är du en av mina nya klienter!!

 

Jag söker speciellt dig som har tre av nedanstående kvaliteter:

 

– Vill börja blogga men inte vet hur du ska börja eller så har du börjat lite grann.

– Vill börja äta mer vegetariskt/veganskt men inte vet var du ska börja.

– Känner är det något som saknas och vet att du bär svaren inom dig.

– Du har försökt förändras men resultatet blir fel och du kommer längre ifrån din dröm.

– Känner dig blockerad och vet inte hur du ska komma vidare.

– Du vet att du är ansvarig för ditt liv.

– Behöver mer självkänsla för att göra bättre val i livet.

– Är redo att stänga av den negativa rösten inom dig för gott.

 

Pussinuss

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Är du min nya klient?

  1. Hej
    Jag blir nyfiken på din coaching!
    Om du fortfarande behöver någon att coacha så matchar jag nästan alla punkter du skrivit😎.
    Med varm hälsning, Lii

    1. Vad kul att det väcker ditt intresse! Så glad jag blir. 🙂 Jag har satt igång med mina gratisklienter och jag hör gärna av mig när det blir dags att gå vidare med betalande till ett fördelaktigt pris! Skicka mig gärna lite info på mejl så återkommer jag till dig! Vänligen Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *