En fjäril satte sig på rutan på min bil.

Idag när jag satt i bilen och väntade på att mina barn skulle komma från skolan kom det en fjäril flygandes. Den dansade lite framför mig och sedan satte den sig på rutan. Bara några sekunder men tillräckligt länge för att jag skulle se den vackra skapelsen! Vad säger en fjäril dig? För mig står den för transformation. En ny början. Att träda fram med en ny skönhet.

 

Enligt Solöga ur hennes uppslagsbok ”Djurens Språk” betyder fjäril –”Dansa, måla, skapa, uttryck dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se.

– Vi fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dem till dig. Vill du leva din dröm här och nu? Gör som vi. Dansa din dröm levande. Med andra ord – sluta fundera – gör något kreativt av dina idéer.

 

Det är dags att ta tag i mina drömmar på riktigt! Jag har börjat. Det har jag! Tvivlet kommer och knackar på ibland och då är jag tacksam för påminnelserna att sluta fundera och bara gör!! Bara gör!!

Vad drömmer du om som du inte har påbörjat? Inte vågat? Inte tror är möjligt? Sluta fundera och bara gör!

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *