Hur har du förändrats?

Jag satt idag och pratade med min käraste vän om hur saker har varit, hur det kunde blivit och hur det är. Vi var båda överens om att livet känns bättre och bättre ju äldre vi blir. Jag berättade att jag börjat min coachutbildning och haft min första session. Det var mycket nervöst och jag kastade mig ut i det okända och gjorde det! Klienten var fantastisk och gav mig mycket bra feedback som jag tog åt mig. Både positiv och negativ! Det kändes bra och rädslan för kritik fanns inte.

För några år sedan hade jag säkert hittat en undanflykt för att slippa gå ut från min komfortzon och ta plats att leda ett samtal. Jag hade suttit i min trygga lilla låda och planerat nästa möjlighet där jag svävat mellan ska jag, kan jag, vågar jag? Jag hade frågat andra vad de tyckte och litat på vad de tyckte. Det gör jag inte idag. Jag lyssnar inåt och låter den där blyga violen få se solen och växa. Det lilla frö som jag lyfte upp i handen för två år sedan och som jag stoppade ner i jorden för att hämta kraft. Det fick ligga där och växa och bli mogen för att titta upp i världen. Vältra sig i smutsen för att sedan bryta sig upp med egen kraft! Jag vattnade det omsorgsfullt för jag visste vilken vacker blomma det skulle bli. Jag behöver låta världen höra och se mig. Så enkelt är det!

 

– Mina rädslor har en viktig uppgift!

– Jag bestämmer själv hur saker och ting påverkar mig.

– Jag har tillit till mig själv. Jag kan!

 

Jag har vuxit mycket under de sista åren och är mentalt stark. Det hände inte över natten utan jag har lagt ner mycket kraft på det och jag är tacksam över att jag valde att prioritera mig. När jag mår bra, mår min omgivning bra.

Det är så lätt att missa de små förändringarna som har stor betydelse i ditt liv. De smyger på dig och blir så naturliga och en del av vardagen. Vilka förändringar har du gjort i ditt liv som du är tacksam för idag? Dela gärna med dig till mig på vilket sätt du vill! Mejla mig gärna på levandefrukost@gmail.com

 

Jag kan inte längre vara en blyg viol.

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *