Vi firade bröllopsdag med god mat och bowling!

För en gång skull så skulle det faktiskt bli av att jag och min man hittade på något på vår bröllopsdag. Eller nästan iallafall.. Vår bröllopsdag är egentligen idag (grattis till oss!!) men eftersom min brors son firar sitt ettårskalas idag så fick vi ändra våra planer.

Det började ju sådär! Vi tog bussen in och när jag satte mig på sätet så var det blött!! Jag som hade ljusa jeans på mig. Helt säker på att det skulle synas. Jag bytte säte så jag istället satt mitt emot mannen i mitt liv. Jag tycker om att tillbringa tid med honom. Vi behöver inte göra något egentligen. Närvaron räcker. Sitta hand i hand i soffan och titta på film som vi gjorde härom kvällen.

– Vad är det sa Jocke. Inget svarar jag. Jag bara funderar… Han ser på mig att jag är väldigt obekväm. Jag skulle lika bra stanna hemma och göra ingenting. Jag var inte alls på humör för att vara social… Han sa att jag såg helt förtvivlad ut. Jag att vi har kul när vi väl kommer iväg någonstans så jag lät min ängslan hållas…

Jag hoppade av bussen först och Jocke kollade för att se om det syntes nåt. -Nej, jag ser bara en snygg häck! Haha han är för go denna man! Vi började gå mot restaurangen jag valt ut. Tänk om där inte är nåt folk? Tänk om där är fullt med folk? Tänk om restaurangen inte längre har öppet?

Vi stegade in på “Bara Tapas” och eftersom vi inte bokat så vara alla borden upptagna men det fanns ett nära baren där det inte satt någon. Det blir perfekt!! Servitrisen sa att det kunde dröja med maten för det var många gäster som just hade kommit. Helt ok för oss. Vi ville ju sitta ner och prata. Vi pratade om husdrömmar och målning av taket. Jocke har en häftig idé om att måla dem i en annan färg än vita…. Vi har olika drömmar om framtiden och jag hoppas att vi kommer att uppfylla några av dem.

 

Maten var fantastiskt god och servicen var superb!! Jag rekommenderar verkligen restaurangen om du är i närheten av Ängelholm. Planen från början var att spela biljard. Det tycker vi båda är kul! Jocke är riktigt bra på det och jag har blivit bättre sen jag började jobba på fritidsgården. Den hade stängt igen så det fick bli bowling istället. Superkul! Jag satte några strikar och en hel del i rännorna….

När tiden var slut hade vi en timme innan bussen hem skulle komma. Vi avslutade på “1900” med en drink. Den var så god!! Vi var båda eniga om att vi behöver göra detta oftare!

 

Jag är tacksam för att jag har Jocke som tar mig över den jobbiga backen att komma ut. För när jag är där så är det så roligt!!

 

Ta hand om dig!

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *