SCP-coachutbildning med snarkande sällskap!

Kvällens utbildning var mycket givAnde. Som vanligt kan jag tillägga! Jag är så glad att jag tog steget och påbörjade detta. Stolt över de framsteg som vi alla i gruppen redan har gjort på så kort tid! Detta älskar jag att göra. 🙂 Jag har mina två första klienter och jag är tacksam för att de hittade till mig. Jag vet att vi kommer att nå de målen som behövs för att de ska utvecklas och bli en bättre version av sig själva! De kommer också att lära mig massor som jag tar med mig vidare i min nya roll som coach.

 

Ledordet som jag tar med mig är enkelt.

Krångla inte till det.

Ha tillit till mig och min kunskap .

Var mig själv.

Håll det enkelt.

 

Till sällskap hade jag min goa katt Tindra. Hon fanns vid min sida hela sessionen och det är allt lite mysigt att se hur hon rör på sig i sömnen. Undrar vad hon drömde… Och de söta små snarkningarna… Jisses!! <3

 

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *