What the fudge!!

Jag blev inspirerad till att göra mer fudge fast på ett annat sätt så då testade jag denna med jordnötssmör. Det är ju bara så krämigt och gott med jordnötssmör!! Gärna med lite sylt på från ST.DALFOUR. Mumsfillibabba!!

Testa gärna och berätta vad du tycker… 🙂 Jag glömde att fota denna gången så du får nöja dig med resultatet.. Hihi 🙂

 

Raw vanilla fudge

 

1½ dl cashewnötter (blötlagda)

2 tsk agave (kan uteslutas)

1 dl jordnötssmör

1½ krm vaniljpulver

1 msk kokosolja

en knivsudd salt


Mixa de blötlagda cashewnötterna först. Häll därefter i resterande ingredienser utom kokosoljan och mixa tills det är en jämn smet (så jämn den kan bli!). Lägg över i en bunke. Smält kokosoljan och häll över den på smeten och arbeta in. Tryck ut i en form och sätt in i frysen någon timme. Jag la gladpack i min form för att lättare få ur fudgen när den var klar. Förvara den svalt och tag ut några minuter innan du äter. Eller ät den kall.. Gör som du vill.. 🙂

 

Nu ska jag bege mig till valborgsfirande på idrottsplatsen. Det ska anordnas ett fackeltåg från affären i byn och upp till idrottsplatsen där det sedan ska tändas ett majbål. Eftersom min son och hans fotbollslag ska åka till Gothia i sommar så kommer vi även att sälja lotter och grilla korv som vi säljer. Vi har inte firat Valborg i vår familj så detta blir nytt för oss. Det ska bli skoj!

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *