Det var ingen Helixdag igår!

Igår gick vår årliga tur till ett nöjesfält. Vi åker till Bakken, Tivoli eller Liseberg och i år blev det Liseberg.

Vi stannade som vanligt på rastplatsen Sandsjöbacka för att fylla på våra magar så vi orkade åka. Det är så mysigt! Vi dukar upp med nya frallor och massor med pålägg. Sen avslutar den som vill med en kopp kaffe.

Vissa år åker jag hur mycket som helst och vissa år åker jag knappt något. Jag kom upp i Lisebergsbanan och tyckte den var läskig! Stod i kö till Balder men vågade inte när vi väl kom fram så jag fick gå ifrån kön. Kände mig lite taskig mot min man som fick åka själv men min kropp tackade mig…. Därför blev det definitivt inte Helix heller men kanske nästa år….

Maten äter vi ALLTID på Järnvägsrestaurangen och i år såg jag att de hade en vegoburgare på menyn. Så glad jag blev!!! Den var god och jag rekommenderar den gärna. Jag hade önskat att den hade haft någon form av dressing på men jag tog på lite av salsan som var till pommes och det blev gott!!

 

 

Att bara sitta ner på en bänk med Jocke och prata och kolla på folk är underbart för mig….. Liseberg har så vackra blommor överallt och det är en fröjd för ögat att titta på.

 

Nu ska jag ut i solen och bara vara. Lyssna på fåglar, gräsklippare och barn som leker….

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *