Krämig hallonsmoothie med syrlighet! Yummi!

Vilken dag! Morgonen började trögstartat… Trött som attan eftersom jag var uppe för länge igår och började redan klockan sju i morse. När jag var nästan framme på jobbet med kaffet som sällskap i bilen fick jag köra en extra runda eftersom de höll på att lägga ny asfalt där jag skulle köra. Det såg jag ju skyltar om dagen innan men det hade jag förträngt.. Fniss

Klockan gick supersnabbt på jobbet och jag längtade hem till altanen med bikini på! När jag väl kom hem så kom molnen! Nej!!! Solen tittade fram lite då och då men jag ville ha full sol. Sen började det dessutom att regna. Jag gav upp, la mig under täcket inomhus för att sortera tankarna. Alldeles för mycket hjärnaktivitet! Det kändes bra och ur mitt vakuum kom klarheter. Jag fann två nya spår i min coachning. Tjoho!! Det har med mat/veganism och kaos/klarhet att göra!! Nyfiken? Jag är och fortsätter med att brainstorma!

Nu har jag precis gjort en smoothie inför morgondagen. Den blev härligt krämig från bananerna och fräsch syrlighet från citronen! Mumsfillibabba!! 😛

Hallonsmoothie

5 dl vatten

1 msk chia

5 stjälkar svartkål

3 dl hallon

1 dl mango

3 dadlar

3 bananer

saft från en citron


 

Mixa samman alla ingredienser. Drick och njuuut!!!

 

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *